DLACZEGO WARTO JEŚĆ WEGAŃSKIE BATONY PROTEINOWE?
Dostarczenie całego białka, potrzebnego naszemu ciału do zregenerowania i stymulowania wzrostu mięśni po ciężkich treningach, nie zawsze jest łatwe!
Dzięki 19 g białka w porcji, baton VEGAN PROTEIN jest odpowiedni dla każdego sportowca, który postanowił przyjmować jedynie białka pochodzenia roślinnego lub chce zróżnicować źródło pochodzenia białka!
KIEDY JEŚĆ WEGAŃSKIE BATONY PROTEINOWE?
Spożywanie po treningu bogatych w białko batonów pomaga w utrzymaniu i rozwijaniu masy mięśniowej: dobra alternatywa dla koktajlu białkowego!
Możesz zjeść batona także podczas kolacji, aby uniknąć zbyt tłustego a jednocześnie ubogiego w białka posiłku. Twoje mięśnie podziękują Ci!
CZY MOGĘ JEŚĆ TE BATONY PROTEINOWE PODCZAS ODCHUDZANIA CZY W TRAKCIE RZEŹBIENIA CIAŁA?
Ten wegański baton proteinowy nie jest zamiennikiem posiłku. Nie może zastępować żywności w diecie.
Jeden baton zawiera 20,4 g węglowodanów i 2,6 g cukru! Pamiętaj, aby obliczyć dzienną porcję kalorii i upewnić się, czy jest ona odpowiednia dla Twoich celów.
JAK JEŚĆ WEGAŃSKIE BATONY PROTEINOWE?
Oprócz aktywności fizycznej istotna jest zróżnicowana i zbilansowana dieta oraz zdrowy tryb życia. Nadmierne spożycie może mieć działanie przeczyszczające. W przypadku spożywania produktu przez dłuższy okres (ponad 2 miesiące) należy zasięgnąć opinii lekarza lub dietetyka.
Ten produkt jest przeciwwskazany w przypadku osób z niewydolnością nerek lub wątroby, kobiet w ciąży i osób poniżej 14 r.ż.Trzymać poza zasięgiem dzieci. Należy stosować się do zalecanej dziennej porcji.
Skład
SKŁAD: substancja słodząca: maltitol, chrupiące wiórki sojowe (izolat białka sojowego, mąka ryżowa, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól), błonnik: polidekstroza, izolat białka sojowego, masło kakaowe, izolat białka grochu, oligofruktoza, wiśnia (3,2%), liofilizowane maliny (0,9%), czereśnie (0,9%), liofilizowane kawałki wiśni (0.9%), emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny, olej słonecznikowy, sól morska.
Może zawierać śladowe ilości: jaj, mleka, orzeszków ziemnych, orzechów łupinowych.
Porady dotyczące przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 15 do 22°C.
Ograniczenia
niewydolność nerek, wątroby, ciąża, wiek poniżej 14 lat.